nuffnang

Tuesday, June 5, 2012

Happy Bufday Hani Sofea!

Dear blog,

Kali ni mood aku nk bercerita pasal 1st bufday party anak buah aku yang super duper cute miut! Bcoz she's my first niece, so aku pulak jadik terover excited (*oh my english) hahaha.. Anyway.. mak aku dah offer untuk settlekan bhagian makanan and aku tolong apa yang patot la kan..So bufday girl pada hari itu telah di dandan  oleh ibunya sendrik..

Haha.. ini version islamic ckit.. Alhamdulillah kecik-kecik dh blajar pakai tudung.. Cuma baju dia seksi ckit la kan.. X sampi 5 minit dia dh mula wat perangai..

Hani oh Hani~

As usual aku nk bercerita pasal makanan dlu la kan.. Hari tu mak aku wat Koew Teaw + Bihun Teng' n Laksa Siam! Aku pulak wat dessert = Bread Pudding.. Not bad la.. Aku ikot Nabil Aizat Abdul Rahman punya recipe.. Then aku buat jugak agar - agar dadih.. Yang lain - lain tue ada yang bli la.. Nak wat mcm mna last minute preparation.  


Haaa... yg ni the main attraction la kan, sbb ada chocolate utk dunk with.. dsbbkan abg aku dok kalot dengan makan, dia smpi tlupa nk snap pic mknan yang lain.. So x de la pic utk mkanan lain .. Haish.. 

Ni plak meja hadiah untuk si hani sofea nih.. Ini x final lg la.. Last sekali dia dpt around over 10 prizes la.. Sonok jdik budak-budakkn..

Bak kta ibu dia, Dinosaur tu represent hani la.. baby twin tu plak adek-adek dia yg still lg dalam perut ibunya..  Hahah... Yeay hani nk dapat adek..!!

Muka excited  1st time celebrate bufday!

Habes ja acara potong kek, kami sambung dengan permainan music chair! Naseb org tua smua sporting nk men skali.. Kami organise game ni ada hadiah tw! Haaaa... Bru la rmi nk join kn.. Main game ni harusla ada asset yg sgt mantop! Bru la boley menang.. X pcya jum tngok!

1st round~



2nd Round

# Evidence No.1 
3rd Round
# Evidence No.2

4rd Round
# Evidence No. 4


Final round!

See!


Sonok diorg menang!

Ok sekarang jum kita teruskan dengan acara membuka hadiah~ Ibu dia yg paling excited sbenornya.. Muahaha.. 









Malam tu sahaja hani dapat banyak hadiah.. Pastu siap dapat sampul lgik (kopem la duit kn)! Hoho.. Hani sangat seronok pada hari jadik dia..


Hani makngah doakan Hani Sofea jdik anak yg solehah, berguna utk org lain trutamanya family! n berjaya dalam hidup! Luv u cayunk!


No comments:

Post a Comment