nuffnang

Wednesday, January 26, 2011

My 1st post!

Hye semua...

ntah pasaipa aku teringin plak nak wat blog.. aku rsa org yg wat blog ni mst beshkn.. sbb dpt crita smua pa yg jd  kt dia.. so ringan la ckit kpala otak yg serabut 2.. tp kdg2 org ada kta jugak, wat blog ni sja nk mggdix sbb nk expose diri.. hmm.. so wat u all think???  tp cm case aku nih.. aku ada 1 penyakit .. stiap mlm aku akan report smua aktiviti aku kt sumbody.. aku nih ska sgt ckp byk.. bila dh habes  ckp bru aku boley tdo.. kalo x.. jeng3.. jgn tekejot mlm 2 aku mggigau..!! hak3.. dh mcm lisa surihani dlm "I`m Not Single" plak..



Lisa super double triple cute sgt wlaupon dia mgigau.. but aku version yg x berapa nk cute la.. n bcoz of dat blog nih nma chumot.. so aku decide utk wat blog.. aku bkn pew cian kt mangsa aku yg kna dengaq aku crita yg ntah pa2 stiap ari.. slalunya roomate aku lah yg kna.. tiap2 mlm mnagngeh sbb kna dengar cta aku nih.. anyway aku still x introduce psl diri aku lg kan.. aku nih simple ja orgnya tp aku nih gilakan mkan!!! hahahaha.. :) etulah hobby aku yg paling besh3!! even criteria 2 be my besh frend pon kna la seorg Food Fighter.. moto diri ku.. "saya cayunk lemak saya"..terok bin mngada kn aku nih.. 






aku rsa cukop stakat nih ja kot.. kang korg bosan lak kan.. aku nih x reti sgt nk mnulis.. ni pon men sedap jari aku ja mnekan.. hehe.. nnt aku ada time aku update lg eh..

1 comment: