nuffnang

Tuesday, October 15, 2013

Being lonely~

Dear blog,

Its like more than half year aku x update blog nih.. FYI, I'm now officially final year student!!! Hoyeahhhh!! Mcm best ja dengaq kan?? But in reality.. Aku punya bz kalah business woman.. Boleh kata every single night ada discussion and class.. Balik bilik ja dah dekat kol 11p.m.. Time tu apa pon dh x leh pkiaq.. Trus tngan ni ambek ja bantal.. Then BOOOOoooommmMMM!! Directly masuh ke alam mimpi yang indah~

Sem ni kurang la besh ckit, sbb all my close friends dah x stay hostel.. Faten g Hong Kong for exchange student programme, Mira plak practical kat Shah Alam, Ema dah grad.. Hmm.. Aku sorg ja teperuk kat USM ni lg.. I mish you girls so much..

Sekarang bila ada masalah ja, aku x tw nk luahkan kt sapa dah.. Menangis ja option yg aku ada.. Dulu depa yg slalu bagi encouragement and support.. Sekarang?? Sadisnya.. Anyway.. Aku doakan smua rakan-rakanku happy selalu.. Our friendship is the best thing ever.. Love u girls~

~x0x0~