nuffnang

Monday, August 22, 2011

Penang Starwalk 2011



Kwn-kwn jom la join Penang Starwalk 2011 on 18 September 2011 (Sunday). Best weh mcm2 ada and for those who loves to ronda-ronda Penang Island, time ni la korg boleh mengushar keindahan bangunan bersejarah penang, boley tngok laut penang, boley jumpa kawan baru n paling best dapat  GOODY  BEG yg super mcm2 ada.. So dari dok buang msa duk kat rumah tidur, lagi baik join starwalk ni.. So, bg yg berminat nk join boley la register nama :- http://sites.thestar.com.my/starwalk/




Sunday, August 21, 2011

Vampire Diaries vs Twilight

Aku rasa semua org dh layan crita ni kan.. But for those yg still x tngok lagi, crita ni agak loving-doving ckit, ada thriller ckit (tp x dak la thrill sgt pon, depa men bunuh-bunuh biasa ja), suspen mcm x dak ja.. Persamaan dalam crita nih, mcm oghe melayu kechek "CINTA 2 SEGI", kalo oghe puteh pulop "TRIANGLE LOVE".. Tapi dalam crita Twilight, vampire dgn werewolf bergadoh nak awek yg sma.. Kalo crita Vampire Diaries, adek beradek vampire gagah jugak nk awek yg sama jugak.. Apa la depa nih aku yg cun depa xmo.. nk jugak awek dlm crita tu.. (terperasan sudaaa..) Anyway jum compare hero crita-crita nih...

Hero Vampire Diaries

 Ian Somerhalder a.k.a. Damon Salvatore   

 Paul Wesley a.k.a. Stefan Salvatore

VS

Hero Twilight

Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen

Taylor Lautner a.k.a Jacob Black

Utk heroine sila cari sendiri yaw.. Just search dekat google.. Wakakkaa....

Wednesday, August 17, 2011

Bulan Ramadhan

Hye, Im back.. Back for 5 minutes only.. heheh.. Hari ni kita dh berpuasa 18 days balance 12 days more to go.. So kawan2 banyak x amal kebaikan yg korg dh kumpol.?? Hurm.. yg mna dh banyak tu ALHAMDULILLAH.. Yg mna yg still ckit lg TERUSKAN USAHA ANDA!! Well thn ni punya Ramadhan bagi aku kurang seronok ckit la.. Before this, time bkk posa mesti ayah akan invite cousins aku dtg bbka, tp thn  ni smua bz.. Ada satu hari tu aku bbka ngn mummy ja.. Cdey2.. Rindu nk bbka ramai2.. Masak2 skali.. Mkn skali.. Kemas 2-3 kerat ja.. Haha.. Anyway aku rsa still x terlambat lagi kalo nk ucapkan Selamat Berpuasa dan Beramal Soleh!!!