nuffnang

Monday, September 24, 2012

Hari Raya 2012

Dear blog,

Raya dah lama habeh dah, tapi aku baru kalot nk update.. Huhu.. Sadis tol aku nih.. Nak wat mcm mna baru sekarang baru aku ada masa n mood nak update blog yang sekian lama aku tinggal nih.. Raya tahun ni agak kureng ckit la, disebabkan aku keja kali nih.. Hoho.. Tapi aku still managed dapat cuti hari raya 1st n 2nd.. So xdak la sedey sangat, still sempat g kutip duit raya~

As usual hari raya pertama, keluarga semua akan g solat raya dlu then baru beraya dengan smua family.. Family aku nih besar ckit, smua makcik n pakcik aku akan beraya kat rumah aku.. Kira smua datang gather kt cni la.. Malam raya depa smua smngat nk buat BBQ, semperna raya terakhir abg acap n abg akmal aku sebagai teruna dekat rumah tu..

Raya tahun persiapan ala kadar sahaja disebabkan persiapan focus more to abg-abg nak kawen.. Biskut tahun nih aku buat sendrik tiga jenis ja.. Itu pon halai balai je aku buat sbb dh xdak masa.. Duit raya tahun nih aku x dapat la nk bagi kat smua kazen2 aku, sbb gaji depa hold 1 bulan just bcos aku last kja end of that month.. Hohhohoh... So aku limit dekat anak buah aku yg paling cumil tu je kan..

Sedeynya raya tahun nih... Kami x tangkap gambar satu family pon.. Smua org dok bz ke hulu, ke hilir, smpi terlupa nk ambek gambar.. Hoho.. Ni je la gmbar yg sempat ditangkap.. 



Sekian dluuuuu... Daaaa...