nuffnang

Wednesday, December 19, 2012

Happy Bufday Girl Friend~

Dear blog,

Today is my beloved girlfriend birthday.. So last night, my gang n me plan nak buat surprise kat bufday girl.. Kali ni sambut bufday sangat simple coz budget dh agak lari ckit.. Jadi, kitaorg main recycle benda-benda yg ada ja la.. 

Bufday girl mmg xtw lansung yg dia nk kna mandi tepong mlm semalam.. Naseb aku rancang tepung ja.. Nak ikot kn hati nk ja aku baling telur kat dia.. Tapi dok pkir membazir la plak.. Hmmm.. So, kami pon baling tepong je la..


Dah besar dah anak Pakcik Hashim sorang nih.. Beb.. I doakan the best for your life and may  Allah bless you in whatever and whenever you doing.. Lastly, hopefully our friendship will be happily forever.. Love you~



Thanks jugak kepada orang tu yg sudi meminjamkan camera dia~





No comments:

Post a Comment