nuffnang

Thursday, July 5, 2012

Rindunye~

Dear blog,

Dah lima hari aku x update blog nih.. Sorry la eh, aku skrg balek ja keja trus landing atas katil tido.. Penat sesangat.. Rindu la plak nk update blog.. Skrg aku officially jdik full time staff dkt Populsr Bookstore! Aku kja kat situ as cashier.. So kalo dh cashier nih mmg bhaya la kan.. Buatnya duit short konpem-konpem aku kna bayar.. Tapi yang hairan bin ajaibnya kalo over x pulak dia kasi kat aku kan.. Huhuhuh..

Anyway kja as cashier nih, agak penat gak r.. Aku 24/7 kna berdiri ja kt counter tu haaa.. Balik ja rumah mula la aku merungut sakit kaki.. Nk minx tlg mummy tlg urutkan, mummy dh tidoq plak.. Mna x nya aku minggu nih banyak balik kol 11.. Mummy pulak tepat kol 10 dh masuk bilik tido.. Aku pulak dah tido lmbat, jgn harap la nk bgun awal.. So x sempat r nk minx tlg mummy urutkan.. Sadis~

Hurm.. Bestnya kja kt bookstore nih aku dapat cuti 2 hari... x mcm kja kt kdai fastfood.. Kna kja enam hari seminggu.. Pastu kalo time aku break, aku boley bca buku kat situ.. Then, staff kat situ smua friendly! So, dapat la aku tmbah kawan lagik! Sonok-sonok! K la.. Itu jerk yang nk dcritakan utk hari ini yew.. Jumpa lagik!

Chao!

No comments:

Post a Comment