nuffnang

Sunday, March 2, 2014

Walimatulurus!

Dear blog,

Tahun ni ramai orang seronok bina masjid bersama orang tersayang.. Berduyun-duyun jemputan dari utara sampai selatan.. . Terima kasih sebab sudi menjemput aku untuk hari bahagia mereka.. Yang mana aku mampu pergi, insyallah aku sampai.. Yang jauh di sinun minx maap le yew.. Seronok tengok semua dah jumpa dengan life partner masing - masing..Tahniah kepada semua, tak lupa jugak yang dah beranak pinak dah.. Semoga kehidupan semua diberkati and dirahmati olehNya! 

Hmmm.. Bila la pulak giliran aku nak bertukar status.. Harap semua mendoakan yang terbaik and mudah-mudahan apa yang dirancang berjalan lancar and diperkenankan olehNya.. 


xoxo!



No comments:

Post a Comment