nuffnang

Sunday, April 1, 2012

Hari minggu~

Dear blog,

Last weekend the whole family turun island nak pegi carik wedding dress untuk abang aku dua orang yang nak kawen hujung bulan 8 tahun ni.. It was so terrible when you have to wait and wait till they found one. . Seriously it took more than hour okayyy.. Grrrrr.. So aku decided later on untuk aku punya wedding dress, aku nak pegi kat tailor personally.. So i can design my own dress for my wedding..  After settle down the bride and groom dress, we straight away drove car to the Gurney Drive.. Hoorayyy makan time!!

Ape lagi aku macam biasa la g carik PASEMBOR Pakcik Syariff ni dlu la kan.. Muahahahha..




 Naufal bz with the ipad!

Kak heidi and me!





Lepas dh mengenyang kan perot masing-masing.. Kak zura ajak tngok movie Mirror Mirror. *Mirror Mirror on the wall, who is the fairest lady in the world?? Hoho.. Seronok gak nak tngok movie ni, almaklumlah aku bulan ni memang bz gila.. last movie aku tngok pon ghost rider 2.. 


Kitaorg pon g la beratur nk bli tiket.. Naseb time aku nk bli tu, x ramai org que.. Smpi ja kat kaunter, aku dh excited.. Tapi sekali tngok tinggal tiket kol 21.40 je yang paling awal + seat available untuk 9 org sekali just tinggal 3 line from the screen ja.. Lg sadis! Last2 semangat punya pasal aku pon decide untuk split kami smua.. X sanggup aku nak melangut ja tngok screen.. Kang aku fade up, terus dengkor + ternganga + meleleh ja dalam wayang.. *sengal Haaaaa... Time 2 mula la kan orang nak baling pop corn dekat aku.. Hoho.. So sementara dok tunggu movie start, hannah ngn naufal  pon mula la merengek nk makan ice cream.. Aku pon suggest la jom kita pegi beli ice cream kat mcdonald ja la.. Hannah ngn naufal ni bukan boley sangat kang demand dia mak ai tinggi nak mampos!! Mula la kang mengada-ngada nak baskin robbin la, tutti frutti la.. adehhhh high demand sungguh budak zaman sekarang ni.. zaman aku dlu paling femes pon ice cream malaysia.. Memang nikmat habes makan ice cream 2.. Huahuaa..





Hahaha.. aku pon ape lagi tumpang sekaki makan kt mcdonald.. Haish.. macam mna la aku x gain weight kalo macam ni banyak aku makan.. Nafsu semata - mata.. Perot oh perot kenapa lah ko x paham erti kenyang.. Habes ja makan light supper ni teros masuk dalam cinema hall..


Bajet model GSC la nih?? Adehhh..


Habes wayang dalam pukul 23:30.. Sementara menunggu abg aku byar tiket parking.. Adek aku pon sempat lagik ajak posing.. Adehhh.. Time ni aku memang dah ngantok gila dah.. Dah2 jom balik rumah tidoq!! 


No comments:

Post a Comment