nuffnang

Sunday, August 21, 2011

Vampire Diaries vs Twilight

Aku rasa semua org dh layan crita ni kan.. But for those yg still x tngok lagi, crita ni agak loving-doving ckit, ada thriller ckit (tp x dak la thrill sgt pon, depa men bunuh-bunuh biasa ja), suspen mcm x dak ja.. Persamaan dalam crita nih, mcm oghe melayu kechek "CINTA 2 SEGI", kalo oghe puteh pulop "TRIANGLE LOVE".. Tapi dalam crita Twilight, vampire dgn werewolf bergadoh nak awek yg sma.. Kalo crita Vampire Diaries, adek beradek vampire gagah jugak nk awek yg sama jugak.. Apa la depa nih aku yg cun depa xmo.. nk jugak awek dlm crita tu.. (terperasan sudaaa..) Anyway jum compare hero crita-crita nih...

Hero Vampire Diaries

 Ian Somerhalder a.k.a. Damon Salvatore   

 Paul Wesley a.k.a. Stefan Salvatore

VS

Hero Twilight

Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen

Taylor Lautner a.k.a Jacob Black

Utk heroine sila cari sendiri yaw.. Just search dekat google.. Wakakkaa....

No comments:

Post a Comment